Livigno | Livigno

Chalet-appartement Fiore Bucaneve - 5 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over Livigno te vinden: waaronder Livigno en specifiek Chalet-appartement Fiore Bucaneve - 5 personen (Chalet-appartement-Fiore-Bucaneve---5-personen9171)

Sfeervol chalet-appartement met gunstige ligging nabij de skilift in Livigno. Er zijn vier appartementen in het chalet, die allemaal zeer sfeervol zijn ingericht. De appartementen liggen op slechts 200 meter van de 'Cassana' cabinelift. Vanuit deze lift heb je een goede toegang tot de rest van het gebied. Ook zijn er een aantal oefenweides in de buurt van de appartementen gelegen. Wil je aan de andere kant, in Trepalle in de Tiefschnee gaan skiën kun je de 'Mottolino' skilift nemen, deze ligt op ongeveer 1.5 km van de appartementen. Tussen de verschillende liften, die door heel het langgerekte dorp gelegen zijn, rijdt een gratis skibus. Een skibushalte is gelegen op loopafstand. Het centrum is binnen een kilometer te bereiken, maar de eerste winkels en restaurants vind je al op 300 meter. Het chalet-appartement beschikt over een verwarmde skiberging, Wi-Fi internetverbinding (tegen betaling) en parkeergelegenheid. Inclusief: Privilege Card (deze krijg je ter plaatse), hiermee krijg je kortingen in/op bepaalde winkels, restaurants, huurmateriaal, skipassen, skischool en het publieke Wellness Centre van Livigno. Gratis skipas inbegrepen voor boekingen in de periodes van 12/12/20 - 19/12/20 en van 10/04/21 - 17/04/21!


sterren: 4
land: Italie
regio: Livigno
plaats: Livigno
accomodatie: APPvanaf EUR: 2235.00

Meer bestemmingen in Livigno

Chalet-appartement Bella Perla - 2 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Bella Perla - 2 personen

Chalet-appartement Bella Smeraldo - 4 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Bella Smeraldo - 4 personen

Chalet-appartement Bella Zaffiro - 4 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Bella Zaffiro - 4 personen

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (Livigno)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties