Livigno | Livigno

Chalet-appartement Bella Perla - 2 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over Livigno te vinden: waaronder Livigno en specifiek Chalet-appartement Bella Perla - 2 personen (Chalet-appartement-Bella-Perla---2-personen10989)

Het ruim opgezette Chalet Bella is in het centrum van Livigno gelegen. Het chalet herbergt vier appartementen, waardoor het ook gemakkelijk is deze te combineren met een grotere groep. De skilift San Rocco ligt op ca. 100 meter afstand, hier is ook de oefenweide en een skischool te vinden. De Carosello 3000 cabinelift is gelegen op ca. 300 meter afstand van Chalet Bella, deze lift kan ook per ski bereikt worden via de San Rocco lift. Wil je na het skiën heerlijk relaxen, dan is dat mogelijk in de sauna met relaxruimte van Chalet Bella (eerste keer gratis, daarna € 10, - p.p.p.d.). In de appartementen is Wi-Fi tegen betaling aanwezig, ook is er een verwarmde skiberging. Er is parkeergelegenheid rond het chalet. Wasserette service mogelijk (tegen betaling). Inclusief: Privilege Card (deze krijg je ter plaatse), hiermee krijg je kortingen in/op bepaalde winkels, restaurants, huurmateriaal, skipassen, skischool en het publieke Wellness Centre van Livigno. Gratis skipas inbegrepen voor boekingen in de periodes van 12/12/20 - 19/12/20 en van 10/04/21 - 17/04/21!


sterren: 4
land: Italie
regio: Livigno
plaats: Livigno
accomodatie: APPvanaf EUR: 795.00

Meer bestemmingen in Livigno

Chalet-appartement Fiore Bucaneve - 5 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Fiore Bucaneve - 5 personen

Chalet-appartement Bella Smeraldo - 4 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Bella Smeraldo - 4 personen

Chalet-appartement Bella Zaffiro - 4 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Bella Zaffiro - 4 personen

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (Livigno)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties