Livigno | Livigno

Chalet Fiocco di Neve Antico - 8-9 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over Livigno te vinden: waaronder Livigno en specifiek Chalet Fiocco di Neve Antico - 8-9 personen (Chalet-Fiocco-di-Neve-Antico---8-9-personen9107)

Gezellig en typisch Italiaans twee-onder-één-kap chalet, gelegen op een zonnige positie tussen meerdere liften in het centrum van Livigno. Op 500 meter afstand zijn meerdere oefenweides gelegen, vanuit hier kun je ook vertrekken naar de rest van het skigebied. Binnen Livigno rijden met grote regelmaat gratis bussen, in de morgen kun je dus kiezen bij welke lift je de skidag wilt beginnen. Voor de mensen die zich liever niet bezig houden met skiën of snowboarden, zijn er voldoende andere mogelijkheden in Livigno zoals tax-free shoppen of je kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Inclusief: Privilege Card (deze krijg je ter plaatse), hiermee krijg je kortingen in/op bepaalde winkels, restaurants, huurmateriaal, skipassen, skischool en het publieke Wellness Centre van Livigno. Gratis skipas inbegrepen voor boekingen in de periodes van 12/12/20 - 19/12/20 en van 10/04/21 - 17/04/21! In het chalet is een ping-pong tafel aanwezig en er is tegen betaling een Wi-Fi verbinding beschikbaar. Rondom het chalet zijn voldoende parkeer faciliteiten. Skiberging met skischoendroger en wasmachine aanwezig.


sterren: 4
land: Italie
regio: Livigno
plaats: Livigno
accomodatie: CHAvanaf EUR: 3130.00

Meer bestemmingen in Livigno

Chalet-appartement Bella Perla - 2 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Bella Perla - 2 personen

Chalet-appartement Fiore Bucaneve - 5 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Fiore Bucaneve - 5 personen

Chalet-appartement Bella Smeraldo - 4 personen

Op Reisbestemming Italie is alles over italie te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet-appartement Bella Smeraldo - 4 personen

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (Livigno)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties