Italiaanse Meren

Castello Dal Pozzo

Castello Dal Pozzo is een unieke accommodatie op zo'n 2 kilometer van Lago Maggiore. Zowel het 'Castello' als het 'Palazzo' behoren al eeuwen tot de familie Dal Pozzo, en zijn enkele jaren geleden volledig gerenoveerd.

EUR: 526.00

Iseolago

Iseolago is omgeven door een grote tuin. Al wandelend door de tuin kom je bij de oevers van het Iseomeer en kijk je uit op Monte Isola, het grootste zoetwatereiland van Italië. Het hotel heeft vele faciliteiten, geschikt voor jong en oud.

EUR: 378.00

Regina Palace

Een tophotel met een mooie tuin en al jarenlang een geliefd vakantieadres. Het in de 19e-eeuwse stijl gebouwde hotel is slechts door de openbare weg gescheiden van de boulevard van Stresa en het Maggiore meer.

EUR: 651.00

Residence Antico Verbano

Modern appartementencomplex gelegen in Meina, direct aan het Lago Maggiore. Het gebouw is onder leiding van een Italiaanse architect volledig gerenoveerd en heringericht.

EUR: 210.00

Residence Carl & Do

Goede appartementen die slechts door de weg gescheiden zijn van het Maggioremeer, dat zijn de appartementen van Residence Carl & Do. Zonder zwembad, maar geen nood, spetterplezier genoeg in het Aqualake.

EUR: 153.00

Continental Camping Village

De gezellige familiecamping Continental Lido ligt in Fondotoce di Verbania aan het Lago di Mergozzo, een zijmeertje van het Lago Maggiore. Lago di Mergozzo loopt geleidelijk af, waardoor het uitermate geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen.

EUR: 249.00

Simplon

Omgeven door bomen, op slechts een steenworp van het Maggioremeer. Daar vind je hotel Simplon. Het hotel heeft een uitstekende keuken en uitgebreide wijnkaart.

EUR: 427.00

Villa Paradiso

Villa Paradiso, het is een treffende naam voor dit hotel. Deze 18e eeuwse villa voelt als het paradijs, als je op het terras aan het meer zit en uitkijkt op de Borromeïsche eilanden.

EUR: 372.00

Residence Tre Ponti

Aan de westzijde van het Lago Maggiore liggen de kleurrijke en moderne appartementen van Residence Tre Ponti. Allemaal met zijdelings meerzicht.

EUR: 216.00

Zust

Prachtig gelegen, aan de westzijde van Lago Maggiore, en slechts door de weg gescheiden van meer. Vanaf de appartementen van Zust loop je via een tunnel naar het privéstrand en het zwembad.

EUR: 222.00

Il Chiostro

De naam van het hotel zegt het al: Il Chiostro is een voormalig klooster. Nu comfortabel en gerenoveerd, maar met authentieke details, zoals fresco's en en antiek. Neem een kijkje in de oude kapel en ervaar de spirituele rust.

EUR: 300.00

Italiaanse Meren:


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties