Adriatische Riviera

I-Suite

Het I-Suite Hotel is een uniek designhotel. Vijf sterren luxe met verblijf in suites en een uitstekende en onderscheidende service. Het is ontworpen door topontwerpers Simone Micheli & Giovanni Quadrelli.

EUR: 866.00

Camping Tahiti

Luxe tot in de puntjes verzorgde camping.

EUR: 48.00

Rimini Suite

Lekker samen op vakantie, in een goed design hotel? Boek dan Rimini Suite Hotel. Dit 4-sterrenhotel ligt niet ver van het strand en je kunt er gratis fietsen lenen. Maar dat is niet wat het hotel zo uniek maakt.

EUR: 441.00

Villa Adriatica

Villa Adriatica wordt gerund door de familie Erneti, hoteliers in hart en nieren. Hier staat service, klantvriendelijkheid en lekker eten voorop.

EUR: 572.00

Sans Souci

Een luxe hotel met een perfecte ligging, iets verhoogd en direct aan zee. Via een trap loop je naar beneden naar het brede zandstrand. Het hotel bestaat uit twee gebouwen, met buitenzwembad.

EUR: 540.00

Vigna Sul Mar- Happy Camp

Op camping Vigna sul Mar kun je genieten van een heerlijke strandvakantie in Lido di Pomposa, want de camping ligt direct aan het strand. Op de camping staan veel bomen en dat geeft Vigna sul Mar een groen aanzien.

EUR: 114.00

Spina Camping Village - Ignas

Spina camping Village ligt in Lido di Spina en een goed bericht voor strandliefhebbers: op ongeveer 600 meter van de camping ligt een mooi, langgerekt zandstrand.

EUR: 122.00

Hotel De France

Uitstekend hotel met een gezellig terras en vriendelijke service.

vanaf EUR: 217.00

Pinocchio

Gezellig en centraal gelegen hotel dat door de vriendelijke en hartelijke familie Battarra wordt gerund. Voor het hotel is een terras waar het prima vertoeven is.

EUR: 382.00

De France

Op vakantie naar Rimini. Een bruisende badplaats, niet alleen geschikt voor jongeren. Want ook families en koppels zie je hier veel.

EUR: 364.00

Residence du Parc

De hartelijkheid die je kent uit hotel Pinocchio, tref je ook in appartementen Du Parc. De familie Battara is namelijk van beide eigenaar en zwaait in beide accommodaties de scepter.

EUR: 257.00

Panoramic

Een vakantie met een lach. Een lach van het personeel, een lach van je vakantie maatje. Het personeel van Panoramic in Rimini staat altijd voor je klaar met een lach.

EUR: 478.00

1 2  volgende
Adriatische Riviera:


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties