Sicilië | Taormina

Hotel Capo dei Greci

Op Reisbestemming Italie is alles over Sicilië te vinden: waaronder Taormina en specifiek Hotel Capo dei Greci (Hotel-Capo-dei-Greci6129367)

Hotel Capo dei Greci ligt op een perfecte locatie, namelijk direct aan het strand. Het hotel is tegen de rotsen aan gebouwd en heeft daardoor een prachtig uitzicht over de baai van Taormina. In de omgeving zijn veel middeleeuwse dorpjes om te bezoeken. Verder zijn de grote kamers van hotel Capo dei Greci goed verzorgd. In het restaurant worden lekkere Siciliaanse gerechten vers voor je klaargemaakt.


sterren: 4.5
land: Italie
regio: Sicilië
plaats: TaorminaEUR: 564.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Taormina)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Sicilië:


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties