Sicilië | Taormina Mare

Hotel Caparena - halfpension

Op Reisbestemming Italie is alles over Sicilië te vinden: waaronder Taormina Mare en specifiek Hotel Caparena - halfpension (Hotel-Caparena---halfpension124500)

Het lijkt wel of je in een mediterrane droom bent beland wanneer je rond loopt in de tuin van Hotel Caparena. Om je heen ziet je wuivende palmen, prachtige gekleurde bougainville en het hotel is geschilderd in een warme terracotta teint met witte accenten. Wat een sfeer! En wat een fantastisch uitzicht op de Middelandse zee. Het strand voor het hotel is een heerlijk plekje om te relaxen. Je kunt hier genieten van een waanzinnig uitzicht op Calabrië. Bovendien vind je hier strandbedden, parasols, kleedruimtes een restaurant en een hippe beach bar. Zie je jezelf al zitten met een glaasje prosecco? Wij zeggen proost, op een geweldige vakantie!


sterren: 4
land: Italie
regio: Sicilië
plaats: Taormina MareEUR: 999.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Taormina Mare)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Sicilië:


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties