Sicilië | Campofelice di Roccella

Hotel Grand Palladium Sicilia Resort & Spa

Op Reisbestemming Italie is alles over Sicilië te vinden: waaronder Campofelice di Roccella en specifiek Hotel Grand Palladium Sicilia Resort & Spa (Hotel-Grand-Palladium-Sicilia-Resort--Spa6182046)

Hotel Grand Palladium Sicilia Resort & Spa ligt in het kleinschalige plaatsje Campofelice di Roccella en is werkelijk waar een fantastisch hotel om volledig te ontspannen! Voor de deur ligt het heerlijke privéstrand waar je de dagen heerlijk doorbrengt onder de uitbundige Italiaanse zon. Ook leent het zonneterras bij het buitenzwembad zich perfect voor een dagje zonnebaden.De kamers zijn stijlvol ingericht met zachte kleuren en strakke decoratie helemaal van deze tijd! Laat je ook verrassen door het uitgebreide all inclusive programma aan niets zal het je hier ontbreken. Wanneer je nog meer ontspanning wenst is er ook nog een wellnesscenter met uitgebreide massagemogelijkheden om alle stress te vergeten! Dit is pas vakantie vieren!


sterren: 5
land: Italie
regio: Sicilië
plaats: Campofelice di RoccellaEUR: 839.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Campofelice di Roccella)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Sicilië:


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties